Încep simpozioanele de iarnă BASF 2023

Echipa de specialiști BASF va prezenta noul portofoliu de produse în toată țara, începând din 17 ianuarie

BASF dă startul unei noi serii a simpozioanelor de iarnă pentru fermieri. Acestea marchează startul noului sezon în agribusiness. Evenimentele de iarnă se vor desfășura într-un turneu național, care va ajunge în cele mai mari orașe din țară. Te așteptăm să descoperi alături de noi cele mai noi tendințe în materie de îngrijirea plantelor, prin intermediul tehnologiilor revoluționare XR Star și XR Care pentru a putea proteja frumusețea culturilor de cereale.

Primul eveniment va avea loc pe 17 ianuarie, la Hotel Del Mar, în stațiunea Mamaia, începând cu ora 10:00. Cel de-al doilea simpozion se va desfășura pe 20 ianuarie, la Brăila. Evenimentul va începe la ora 10:00 și va avea loc la Regal Events Ballroom.

Fermierii din Alexandria și zonele adiacente sunt așteptați pe 24 ianuarie, la Edma Hotel, strada Dunării 2L. Pe 27 ianuarie va avea loc al patrulea eveniment, la Giurgiu, în cadrul restaurantului Perla, șoseaua Portului nr. 1. Ultimul simpozion BASF din această lună va avea loc pe 31 ianuarie, la Călărași, la Centrul Cultural Județean, pe strada 1 Decembrie 1918, nr. 1.

După aceasta, echipa BASF va ajunge la Craiova. Simpozionul pentru zona Olteniei va avea loc pe 3 februarie, la Ramada, Aleea I Calea București. Următoarea oprire va fi în Moldova, la Iași, pe 7 februarie. Evenimentul se va desfășura în cadrul restaurantului La Castel, Aleea Mihail Sadoveanu, nr. 54.

Primul simpozion pentru zona de vest a țării va avea loc pe 14 februarie, la Timișoara, la Venue Ballroom & Events, strada Divizia 9 Cavalerie, nr. 64. Cel de-al doilea simpozion și ultimul pe 2023 va avea loc pe 17 februarie, la Oradea, la Opera Events, pe Calea Aradului, nr 91A.

Vezi lista detaliată a simpozioanelor de iarnă BASF 2023 pe pagina dedicată evenimentelor BASF

Evenimentele BASF

Tehnologia XR (Xemium® + Revysol®)

Soluția BASF pentru protecția completă împotriva agenților patogeni pe întreaga perioadă de vegetație a cerealelor.

Descoperă tehnologia XR

Profită de ofertele speciale BASF

Descoperă ofertele speciale și pachetele tehnologice BASF.

Vezi promoțiile BASF

Soluții digitale de la BASF

Aplicația AgAssist – asistentul digital din buzunarul tău

Descarcă aplicația

De acum poți primi noutățile BASF și pe WhatsApp

Te poți abona la informările noastre în 3 pași simpli. Știri, sfaturi, recomandări, rapid și ușor, direct pe WhatsApp.

Mai multe detalii

Fii un fermier informat!

Serviciile mele: gestionează rapid și ușor abonările (email sau SMS). Vei primi astfel informații personalizate din partea noastră și vei avea partea de conținut premium.

Abonează-te acum
Mergi sus